Nordjysk Gas Teknik

Nordjysk Gas Teknik Aps (NGT) er ejet af Alex kristensen. Virksomheden har adresse på Kystvejen 66, 9400 Nørresundby.

NGT distribuerer industrigasser i hele Nordjylland, for den danske gasproducent Strandmøllen A/S. Udover at sælge gasser, har NGT også denne professionelle webshop med salg af tekniske forbrugsvarer, primært til industrivirksomheder, gaskunder, men i særdeleshed også til private kunder i hele Danmark.

Da NGT er placeret i Nørresundby, leverer vi varer ud til kunder fragtfrit i Aalborg-området. Ligeledes har gaskunder mulighed for at få leveret varer fra webshoppen fragtfrit, den dag de får leveret gas. For øvrige kunder er fragten på 57kr og det er fragtfrit, hvis der handles for 1500kr på webshoppen.

Udover Nordjysk Gas Teknik, som udgør hovedafdelingen i virksomheden, er der i februar 2016 opstartet en underafdeling; www.Nitro-gen.dk. Nitro-gen er leveringsdygtig i flydende nitrogen, i daglig tale kendt som kvælstof (LN2).

Nitrogen har uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Bl.a. bruges det i molekylær gastronomi, hvor der udføres moderne retter, hvor kun fantasien sætter grænser. Herudover bruges det af computereksperter, til “overclocking”, der forbedrer processoren, der findes i computere, mobiltelefoner osv. Nitrogen bruges også i kemi- og fysikundervisningen i skoler til forskellige eksperimenter, samt af dyrlæger og avlere til nedfrysning af sæd. Det kan også anvendes til events, da nitrogen kan bruges til at lave flot hvid “røg” evt. i cocktails eller lignende.

Skal du bruge flydende nitrogen til et projekt eller på daglig basis, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Noget af det vigtigste for Nordjysk Gas Teknik, samt Nitro-gen er kundeservice, faste leveringsdage, og ikke mindst levering til tiden. Vi vil gå meget lang for at hjælpe vores kunder, også hvis der opstår akutte behov for gas og forbrugsvarer, uden for normal leveringsdag.

I er altid meget velkomne til at kontakte os med spørgsmål, uforpligtende tilbud o.lign.

Alex kristensen

Alex kristensen

Ejer,

Karl Emil Pedersen

Karl Emil Pedersen

Lastbilchauffør / lageransvarlig.

Lukas Pedersen

Lukas Pedersen

er ansat som super hjælper nogle timer om ugen efter skole.

Karsten Nonbo

Karsten Nonbo

Alt mulig mand /chauffør.