Industrigas i Nordjylland

Noget af det vigtigste for Nordjysk Gas Teknik Aps (NGT) er kundeservice, faste leverings dage, og ikke mindst levering til tiden. Vi vil gå meget lang for at hjælpe vores kunder, hvis der opstår akutte behov for gas, uden for normal leverings dag. Et godt samarbejde er vejen frem!

NGT råder over 5500m2 lager plads. Og har mere end 1000 flasker på lager, som dækker over diverse svejsegasser, lasergas, foodgas, labgas, propangas mm.

Vi for leveret alt vores industrigas af Strandmøllen A/s, og har en daglig tæt kontakt til dem.

For næsten 100 år siden startede Christian Nielsen virksomheden Strandmøllen A/S i Danmark. Siden da har Strandmøllen produceret og markedsført gasser til alle brancher. F.eks:

  • Jern- og maskinindustrien
  • Levnedsmiddelindustrien
  • Farmaceutisk industri
  • Laboratorier
  • Sundhedssektoren

Strandmøllen har siden 1967 været et fondsejet selskab. Dette betyder, at virksomheden har en solid, langsigtet og økonomisk stærk ejer.

Gennem alle årene har vi fokuseret på at opfylde store som små kunders behov for rene gasser af høj, ensartet kvalitet. Det har vi suppleret med kompetent rådgivning og viden i en direkte dialog med kunder og brugere.

Gasserne bliver fremstillet på højeffektive og moderne anlæg i Ejby og Holbæk med faste rutiner for kvaliteter og tolerancer. Strandmøllen er ISO-certificeret DS/EN ISO 9001, og produktionen er tilrettelagt med henblik på at skåne miljøet mest muligt.

Udover egen produktion af luftarter har vi samarbejde med udenlandske producenter om levering af specielle produkter.

Strandmøllen tilbyder et komplet udbud af gasser og luftarter med tilhørende udstyr, teknik og rådgivning.

Strandmøllen har et søsterselskab i Ljungby Sverige. Her er indvier vi snart endnu en luftgasfabrik. Derudover har vi datterselskabet Medical Danmark A/S, der primært servicerer danske iltpatienter i hjemmet med ilt, udstyr og rådgivning.

Strandmøllen har i dag mere end 140 ansatte fordelt i Danmark og Sverige.

Gas bestilling
Leveringsdage

Mandag: Aalborg, Randers.

Tirsdag: Aalborg, Storevorde, Klarup, Nibe Svenstrup, Støvring, Aars, Aalestrup Farsø, Hobro.

Onsdag: Aalborg, Randers, Brønderslev, Vrå, Tårs, Hjørring, Sindal, Løkken, Hirtshals.

Torsdag: Aalborg, Vadum, Aabybro, Brovst, Fjerritslev, Pandrup, Løkken.

Fredag: Aalborg, Skagen, Frederikshavn, Sæby, Dybvad, Dronninglund, Hjallerup, Vodskov, Gandrup, Hals.

Depot afhentning: Skal ske indenfor vores åbningstid 07:30-09:30 eller efter aftale.

Vi skal senest modtage deres ordre dagen før levering inden kl. 14.00 Dette gælder også køb af varer i web-shoppen. Husk du altid får gratis levering på dine webshop køb (Gælder industri-gas kunder).

Som en ekstra service kan du komme på vores ringe liste, det betyder at dagen før din leveringsdag ringer vi dig op for at spørge om du skal have noget med på vores rute der går forbi dig dagen efter. Du slipper derved for at skulle huske på hvilken dag der er din leveringsdag, og undgår at misse en uges levering af gas. Denne ekstra service er ganske gratis ! Kontakt os herom.